Ρουλα Λυρου
ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΡΥΦΕΡΑ!
Πλενουμε καλα 5-6 κολοκυθακια τα τριβουμε στον τριφτη του κρεμμυδιού και τα βαζουμε σε μια λεκανη.
Προσθετουμε 4-5 ψιλοκομενα πρασα ανηθο 2 αυγα 2 κουτ. σούπας σιμιγδαλι χοντρο φετα οση θελουμε και μιση κουπα λαδι.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ
600 γρ αλευρι
Λιγο λαδι(3κ. σουπας)
1κ σ ξυδι
Λιγο αλατι και νερο οσο παρει για μια μαλακη ζυμη που να μην κολαει..
Ζυμωνουμε χωριζουμε σε 5 φυλλα και αφηνουμε 15 λεπτα.
Στο μεγαλο ταψι του φουρνου βαζουμε δυο φυλλα απο κατω 1 ενδιαμεσα και δυο απο πανω. Ριχνουμε λαδι και ψηνουμε χαμηλα σε φουρνο με αντιστασεις 220 β περιπου 50 λεπτα.
Συνταγή από κ. Ρουλα ΛυρουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ