Εύκολη τούρτα παγωτό βύσσινο στο πι και φι !!!
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 παντεσπανι ετοιμο κακαο,1 λιτρο παγωτο βανιλιας,400 γραμμαρια κονσερβα βυσσινο
Αφηνουμε το παγωτο να μαλακωσει
Στραγγιζουμε το σιροπι
Τοποθετουμε το πρωτονπατο στο σκευος μας διαμορφωνοντατο ισα
Σιροπιαζουμε με 5 κουταλιες της σουπας
Τοποθετουμε παγωτο το ισιωνουμε
Τοποθετουμε κομματια βυσσινο
Συνεχιζουμε ξανα το ιδιο με τα.υπολοιπα
Και το Τοποθετουμε στην καταψυξη
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ.ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΡιΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ
Συνταγή από κ. κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.