ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ!!!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ:ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ::
6 αυγα,
5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
6 κουταλιες της σουπας σπορελαιο,
6 κουταλιες της σουπας γαλα,
6 κουταλιες της σουπας αλευρι φαριναπ,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
1 βανιλια,
5 κουταλιες της σουπας κακαο!
Χτυπαμε τα.αυγα-ζαχαρη να αφρατεψουν!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε τα υπολοιπα σιγα σιγα ανακατευουμε με μαριζ!
Βαζουμε το μeιγμα σε λαδωμενη φορμα η ταψακι 26ν και ψηνουμε για 20 λεπτα στους 180 βαθμους προθερμασμενο μεσαια σχαρα!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 2 φλυντζανια τσαγιου ζαχαρη με 2 φλυντζανια τσαγιου νερο για 3 λεπτα !
Σιροπιαζουμε και τα δυο καυτα!
ΚΡΕΜΑ: ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
500 γραμμαρια φυτικη κρεμα παγωμενη,
400 γραμμαρια στραγγιστο γιαουρτι,
400 γραμμαρια.ζαχαρουχο γαλα,
1 βανιλια μια πρεζα αλατι!
Χτυπαμε την φυτικη με το αλατι σε σφιχτη σαντιγi!
Ριχνουμε το γιαουρτι,το ζαχαρουχο,την βανιλια και χτυπαμε 1 λεπτο!
Αφου εχει κρυωσει το γλυκο την βαζουμε πανω!
Το τοποθετουμε στο ψυγειο για ολο το βραδυ!
Πανω διακοσμηση τριμμενη σοκολατα,καραμελα η και σκετο!!!
Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!! Α;ΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!