Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Λεμονάδα σπιτική !!!!!





Τι πιο ωραίο με αυτήν την ζέστη από μία πολύ παγωμένη σπιτική λεμονάδα !!! Όχι συμπυκνωμένη αλλά γνήσια να νοιώθεις το δροσερό λεμονάκι και το φίνο άρωμα του δυόσμου !!!!


Υλικά-εκτέλεση 
Βάζουμε 3 ποτήρια νερό στην κατσαρόλα μαζί με 5 κουταλιές κοφτές μαύρη ζάχαρη να βράσουν για να λιώσει η ζάχαρη.
Μολις λιώσει η ζάχαρη προσθέτω 6 στυμμένα λεμόνια και αφήνω να πάρουν μία βράση .
Αφήνω να κρυώσουν και την βάζο σε μπουκάλι ή κανάτα στην οποία έχω ρίξει μέσα 3 φύλλα φρέσκο δυόσμο κ μισό λεμόνι κομμένο σε φετούλες .
Ρίχνω κ τον χυμό μέσα κ στο ψυγείο μετά .





Σερβίρω με παγάκια ... 
Ζάχαρη βάζετε όση σας αρέσει η μαύρη ζάχαρη με 5 κουταλιές να ξέρετε είναι πολύ λεμονάτη-ξινή  .


Εγώ επειδή δεν τρώω ζάχαρη έφτιαξα δικό μου στο οποίο αφησα να πάρει μία βράσει νερο με λεμόνια και μετά πρόσθεσα αφού απέσυρα απο την φωτιά σιρόπι αγαυης απο ΑΒ πουλάνε . Τα υπόλοιπα το ίδιο ...Απόλαυσηηηη !!!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ