Λικέρ αρμπαρόριζας!!! Ενα φίνο ,αρωματικό λικέρ αργής ωρίμανσης για τα γιορτινά σουαρέ και όχι μόνο !!!
Προσωπικά το λατρεύω.
Παμε να το κανουμε👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳.
Υλικα
1 lt καλη ρετσινα
40 με 45 φυλλα αμπαροριζας
700 γρ ζαχαρη
Πλενουμε καλα τα φυλλα τα στραγγιζουμε.
Σ'ενα γυαλινο δοχειο με καπακι βαζουμε την ρετσινα +ζαχαρη ανακατευουμε καλα και ριχνουμε μεσα τα φυλλα.
Κλεινουμε και το τοποθετουμε σε μερος που το βλεπει ο ηλιος για 60 ημερες.
Στραγγιζουμε και το βαζουμε σε μπουκαλι και απολαμβανουμε.👌👌👌👌.
Στην υγεια σας 🍸🍸🍸🍸🍸.
Εκτέλεση συνταγή φωτό από κ. Μαρινα Μισαηλιδου προς την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ.