Πιτουλίτσες! Τις φτιάχνουμε συνήθως σε γεννητούρια! Ένας χυλός λίγο πιο πηχτός απο τους λουκουμάδες.
1 ποτήρι γάλα
1.5 νερο
1 μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια ζάχαρη
λιγο λαδακι
αλεύρι λιγο περισσότερο απο μισο κιλο..
Ανακατεύουμε τα υλικά να γίνει ένας λίγο πηχτός χυλός και παίρνουμε κουταλιές και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι .
Τις τρώγαμε με ζάχαρη πετιμέζι τυρί η κ σκέτες.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Litsa Mouta-Οι Χρυσοχερες-ηδες