1 κουνουπίδι μέτριο κομμένο σε μικρά μπουκετακια
Αλάτι πιπέρι
100γρ Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
100 γρ regato κομμένο σε κυβάκια
100 γρ τυρί τριμμένο Γκούντα ενταμ
2 κρέμες γάλακτος μικρές
Εκτέλεση!!
Βγάζω το κουνουπίδι για 5 λεπτά το σουρώνω καλά και το βάζω στο πήλινο που το έχω βουτηρωσει ελαφρώς αλατοπιπερωνω Ρίχνω το ζαμπόν το regato και τις κρέμες γάλακτος από επάνω προσθέτω το τριμμενο τυράκι και ψήνω στους 180 βαθμούς περίπου 30 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει ωραίο χρώμα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη-Οι Χρυσοχέρες-ηδες !!!