Σήμερα έφτιαξα φακόρυζο από τις φακές που είχαν περισσέψει..... Συμπλήρωσα με μπακαλιάρο τηγανητό και σαλατούλα μαρούλι και αντίδια..👍😋
Για τον μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε αλλάζοντας συνεχώς το νερό για 40 με 42 ώρες.... Τον αλευρώνουμε πολύ καλά και το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε χαμηλή θερμοκρασία να σιγοψηθεί χωρίς να καεί...✓✓
Στις φακές πρόσθεσα λίγο νεράκι και ρυζάκι μέχρι έβρασε το ρύζι και χύλωσε.
Αν δεν έχετε περίσσιο φαγάκι της μαγειρεύετε κανονικά και προσθέτετε στο τέλος ρύζι.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Marina Hatzidaki ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ