ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ!!
ΥΛΙΚΑ!
Κρέας χοιρινό από σπάλα
Πατάτες
Σκόρδο
Χυμό λεμονιών και πορτοκαλιών
Αλάτι-- πιπέρι - ρίγανη
Ελαιόλαδο
.
.
Έβαλα όλα τα υλικά στο ταψί, οι πατάτες καθαρισμένες πλυμενες κομμένες και τα ανακάτεψα.
Με μυτερό μαχαίρι τρύπησα το κρέας σε διάφορα σημεία και έβαλα σκόρδο.
Σκεπασα το ταψί με βρεγμένο χαρτί ψησίματος και από πάνω έκλεισα με αλουμινόχαρτο, το έψησα στους 210 βαθμούς Κελσίου για δύο ώρες έπειτα το ξεσκέπασα το έβαλα στους 230 - 240 βαθμούς πήρε χρώμα και από τις δύο πλευρές και έτοιμο.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Litsa Kokkoni ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ