Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αμυγδαλωτά !!!!


Αμυγδαλωτά !!!Ειναι τοσο νόστιμα,εύκολα,με λίγα υλικα και μοσχομυρίζουν.Σκέτη απόλαυση.👌👌👌👌.
Υλικα:
250 γρ.αμυγδαλα ωμα
50 γρ.ζαχαρη
1 βανίλια
1/2 κ.γ.κανελα
1 κ.γ.μπεικιν
2 μεσαια αυγα
Ζαχαρη αχνη για την επικαλυψη
Καρυδια για το στολισμα


Περναμε τα αμυγδαλα απο το μουλτι ριχνουμε μεσα την ζαχαρη και την βανίλια και τα χτυπαμε αλλη μια φορα.

Αδειάζουμε το μειγμα σε ενα μπολ προσθετουμε την κανελα,το μπεικιν και ενα ενα τα αυγα.

Ζυμωνουμε.

Βαζουμε το μειγμα στο ψυγειο για 30 λεπτα.

Πλαθουμε σε μικρα μπαλακια τα περναμε απο την ζαχαρη αχνη τοποθετουμε σε ταψι με λαδοκολλα βαζουμε απο επανω απο ενα καρυδι πιεζωντας λιγο και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στις αντιστασεις για 15 λεπτα.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Μαρινα ΜισαηλιδουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ