ΦΑΣΟΛΆΔΑ .... Σήμερα με τουρσί και ελιές δικές μου ρέγκα καπνιστή και φριγανισμενο ψωμί στο γκριλ με λάδι αλάτι πιπέρι ρίγανη.
Μουλιαζω τα φασόλια από το βράδυ .
Το πρωί τα πλένω καλά και τα βάζω στη χύτρα με νερό λάδι λίγο αλάτι δύο ξερά κρεμμύδια κομμένα σε κύβους καρότα σε φέτες σέλινο και βράζω για 40 λεπτά.
.
Εμείς τα τρώμε χωρίς ντομάτα 🍅 άσπρα.
Ανοίγω βράζω για 10 λεπτά και έτοιμα με μπόλικο λεμόνι 🍋 !!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ