Προσθέτω λίγο μπέικον, μια φέτα ψιλοκομμένη κ αμέσως αποκτά άλλη σπιρτάδα κ μυρωδιά το φαγητό.
Ο τρόπος ο απλός.
Σοτάρουμε σε λάδι κρεμμύδι χλωρό, ξερό κ ένα πράσο.
Ρίχνουμε τον αρακά, ένα καρότο σε κυβάκια, το μπέικον κ μια πατάτα σε κομμάτια.
Αφού γυαλίσουν τα λαχανικά ρίχνουμε λίγο βραστό νερό, άνηθο ψιλοκομμένο κ αφήνουμε να βράσει ο αρακάς.
Στη χύτρα ένα τέταρτο τον άφησα.
Μετά προσθέτουμε χυμό ντομάτας, ψιλόκοψα κ μια ώριμη που είχα, ένα κύβο λαχανικών που έχω φτιάξει κ συνεχίζουμε το βράσιμο.
Στο τέλος αλάτι κ όταν κλείνουμε τη φωτιά πιπέρι κ πάπρικα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαίρη Ηλιοπούλου !