Κρεμμυδοκεφτέδες Εξαιρετικοί σε γεύση τραγανοί αφράτοι ..μέλι σκέτο !!!!
ΥΛΙΚΑ
10 Κρεμμύδια ζεματισμένα και κομμένα στο μπλέντερ
300 γρ τυρί φέτα
2 Αυγά
5 Κλαράκια δυόσμος
1 φλιτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
1 κουτ του γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουτ του γλυκού μπέικιν πάουντερ
λίγο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίστε και βράστε λίγο τα κρεμμύδια,5-7 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει ο κοχλασμός.
Κόψτε τα στο μπλέντερ προσθέστε την φέτα σπασμένη με τα χέρια σας. Προσθέστε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα ανακατέψτε πολύ καλά.
Παίρνετε με δυο κουτάλια από το μείγμα και τηγανίζεται σε καυτό και μπόλικο λάδι και τους εξαφανίζουν ..!!
Gogo Samiou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ