Ένα κιλό ροδάκινα σε φέτες καθαρισμένο από την φλούδα χυμό από ένα λεμόνι -ανακατεύουμε και στο ψυγείο για 2 ώρες.
Σιρόπι
1 κιλό ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό να πάρει μια βράση και το αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε τα ροδάκινα στο σιρόπι να βράζουν για 10 λεπτά.
Την επόμενη μέρα μέχρι να δέσει το σιρόπι και 3 φύλλα αρμπαρόριζα.
Στο τέλος μια κουτάλια λεμόνι κ μια γλυκόζη!!
Litsa Mouta-Οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ