Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Μπαμπαδάκια σπέσιαλ !!!



ΖΎΜΗ:
2 αυγά,
1 φακελάκι μάγια,
300 γραμμάρια
αλεύρι όσο πάρει
100 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο,
1 βανίλια,
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
ξύσμα λεμονιού,
250 ml γάλα

Βάζουμε το χλιαρό γάλα,την ,μάγια ,και την ζάχαρη στο μπολ ανακατεύουμε,ρίχνουμε και τα υπόλοιπα.
Οπότε τοποθετούμε σε φορμάκια και τα ψήνουμε στους 17Ο βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.

ΣΙΡΟΠΙ:
2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 μισή φλυτζάνια τσαγιού νερό
1 βανίλια
1 φλυντζανάκι του καφέ λικέρ
Βράσιμο 3 λεπτά
Στην συνέχεια κόβουμε τα μπαμπαδάκια τα σιροπιάζομαι ζεστά και χλιαρό το σιρόπι,αλείφουμε το καθένα με μαρμελάδα βερίκοκο αραιωμένη με λίγο λικέρ τα γεμίζουμε με σαντιγί και διάκοσμου με με φιστίκι,κεράσι,σαντιγί!

Τzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ