Βάζουμε σε ένα μπολ 5-6 φετούλες ψωμί για τόστ,και τα χτυπάμε στο μπλέντερ να γίνουν ψίχουλα (βλέπετε φωτός) προσθέτουμε 3 κουταλιές του φαγητού τυρί κρέμα (φιλαδέλφεια)
Στρώνουμε σε ταψάκι στρογγυλό.
Περνούμε άλλες 3_4 φετουλες ψωμί το κομματιάζομαι και το στρώνουμε μέσα στο ταψί και της άκρες τής βάζουμε γύρω γύρω στις άκρες.
Κάνετε ένα μείγμα επιλογή δική σας, μαγιονέζα με ψιλοκομμένες γαρίδες η τόνο.
Βάζετε μια στρώση και το απλώνετε καλά .
Το βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά να σφίξει.
Το βγάζετε κε το στολίζετε όπως θέλετε αφήστε την φαντασία σας να ορίσει
Στη φώτο έχω σολομό μαγιονέζα ντοματινια και αγγούρι κ άνηθο και Λεμόνι
Panagiota Kiriakou-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ