Τώρα τα γνωστά πανεύκολα Μερεντομπισκότα και γεμιστά !!!
Υλικά
2 κούπες τσαγιού φαρίν απ
1 κούπα μερέντα
2 αυγά
1 βανίλια
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ να ενσωματατωθούν και μόλις η ζύμη ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πατάμε λίγο με το χέρι ,
τα βάζουμε σε ταψάκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Για την γέμιση
50 γραμ μαργαρίνη -όχι σοφτ-
55 γραμ βούτυρο
240 γραμ ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες.
Ολα μαζί να γίνουνν σαν κρέμα και με αυτό βάζουμε στο ένα μπισκότο όταν ψηθούν και κρυώσουν και σκεπάζουμε με το άλλο .
Maria Sarika -οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά
2 κούπες τσαγιού φαρίν απ
1 κούπα μερέντα
2 αυγά
1 βανίλια
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ να ενσωματατωθούν και μόλις η ζύμη ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πατάμε λίγο με το χέρι ,
τα βάζουμε σε ταψάκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Για την γέμιση
50 γραμ μαργαρίνη -όχι σοφτ-
55 γραμ βούτυρο
240 γραμ ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες.
Ολα μαζί να γίνουνν σαν κρέμα και με αυτό βάζουμε στο ένα μπισκότο όταν ψηθούν και κρυώσουν και σκεπάζουμε με το άλλο .
Maria Sarika -οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ