Υλικά
2 πακ. Μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα (400 γρ.)
3 κ.σ. βούτυρο
2 φακ. Garni
2-3 μπανάνες
1 & 1/2 κουτί ζαχαρούχο καραμελωμένο
400 ml γάλα φρέσκο παγωμένο
1 φακ. Νιφάδες κουβερτούρας
Θρυμματιζουμε στο multi τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα 26αρη τσέρκι... λιώνουμε το βούτυρο και το Ρίχνουμε στα μπισκότα... ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και τα στρώνουμε καλά πιέζοντας τα με ένα κουτάλι... τα βάζουμε στο ψυγείο... ζεσταίνουμε την καραμέλα αν είναι πολύ σφιχτή, χτυπάμε στο μίξερ το garni με το γάλα μέχρι να γίνει σαντιγί... κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες...
Βγάζουμε το τσέρκι από το ψυγείο, απλώνουμε την καραμέλα πάνω από τα μπισκότα, βάζουμε τις μπανάνες καλύπτοντας όλη την επιφάνεια, Ρίχνουμε την σαντιγί και γαρνίρομαι με τις νιφάδες.... το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ