Υλικά
600 μλ. Χλιαρό γάλα,
300 μλ Ηλιέλαιο,
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
1,5 κουταλιά της σούπας αλάτι,
2 πακέτα(50 γρ) φρέσκια μαγιά η δυο φακελάκια ξερή ,
2 αυγά (ασπράδι μέσα στην ζύμη, και οι κρόκοι για επάλειψη από πάνω με μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος ),
1 κιλό +1 μικρό ποτήρι αλεύρι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Θέλουμε μαλακή ζύμη.
Περιμένουμε 1 ώρα και μετά κάνουμε 25 "ψωμάκια" και μέσα βάζουμε ότι θέλουμε.
Μετά τα βάζουμε στο ταψί και τα καλύπτουμε με σελοφάν η μία σακούλα και περιμένουμε ξανά το λιγότερο μισή ώρα.
Αλείφουμε με τον κρόκο που έχουμε χτυπήσει με την κρέμα γάλακτος ρίχνουμε και λίγο μαύρο σουσάμι και ψήνουμε περίπου στους 180-190 μέχρι να ροδίσουν.
Aliki Christou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ