Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ferrerο Roche !!!!


Φερέρ ροσέ με 4 υλικά
120γρ.φουντούκια ψημένα
70γρ.γκοφρέτες με γέμιση κακάο
300γρ.nutela
280γρ. Κουβερτούρα κλασική

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Κρατάω 25 φουντούκια ολόκληρα για γέμιση τα υπόλοιπα τα περνάω απ το μούλτι και τις γκοφρέτες ξεχωριστά.
Ανακατεύω την nutela με τα μισά φουντούκια, βάζω στο ψυγείο για 30λ.
Μετά ανακατεύω τα υπόλοιπα φουντούκια με τις γκοφρέτες,φτιάχνω την nutela μπαλάκια στη μέση βάζω το ολόκληρο φουντούκι με 2 κουταλάκια και περνάω μέσα απ τις γκοφρέτες αφού τελειώσω με όλα βάζω στο ψυγείο για 1ωρα.
Λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και περνάω τα μπαλάκια από την σοκολάτα.Έτοιμα... Καλή επιτυχία Έγιναν ανάρπαστα!!!

Janet Papanikolaou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ