Μπουγάτσα κρέμα σε λέωωωωω!!!
Υλικά και Εκτέλεση .
Κρέμα :
Ζεσταίνουμε 1 λίτρο γάλα με 1 πλάκα 250 γμ.βούτυρο λούρπακ.
Προσθέτουμε 1ποτήρι ζάχαρη , 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό και 2 βανίλιες.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία λίγο.
Σε λαμαρίνα του φούρνου βουτυρωμένη απλώνουμε ένα φύλλο σφολιάτα, ρίχνουμε την κρέμα και σκεπάζουμε με ένα ακόμα φύλλο σφολιάτας.
Κάνουμε με πιρούνι λίγες τρυπούλες, βουτυρώνουμε και ψήνουμε στους 180 ( αέρα μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
( η πιο εύκολη και νόστιμη μπουγάτσα)
Φλωρα Χριστου-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ