Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Τιραμισού !!!!



Και ένα γλυκάκι για να γλυκάνουμε τον χρόνο που μας έρχεται!!!!


Tiramisu
250γρ άχνη
3 πάτοι παντεσπάνι ή σαβουαγιάρ
350γρ τυρί κρέμα
350γρ κρέμα γάλακτος
1 ερμόλ
Λίγη κανέλα

Για το σιρόπι:
Διαλύουμε σε
2 ποτήρια χλιαρό νερό 3 κουταλιές νες καφέ, 3 κουταλιές κακάο, λίγο κονιάκ.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το ερμολ το τυρί την και τη άχνη να αφρατέψουν σαν σαντιγί.
Σε τσέρκι βάζουμε τον ένα πάτο παντεσπάνι και σιροπιάζομαι.
Ρίχνουμε το 1/3 της κρέμας.
Συνεχίζουμε την διαδικασία με τους άλλους πάτους και στο τέλος στολίζουμε με κορνέ και Κοσκινίζουμε από πάνω με κακάο.
Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μια νύχτα πριν ξεφορμάρουμε.

Ελευθερία Παρασχέλλη-οι χρυσοχερες-ηδες


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ