Ζυμάρι
Έβαλα 8 κούπες αλεύρι
1 φλυντζανάκι λάδι
1 κουτάλι αλάτι
2 κουταλιές ξύδι
Ζύμωσα καλά,ξεκούραση μισή ώρα.
Κάνω 16 μπαλάκια τα ανοίγω όσο ένα μικρο πιατάκι,,και τα αλείφω με Βιτάμ αρκετό τα βάζω στο ψυγείο 2 ώρες.
Ξεκινάμε την πίτα.
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί ,βάζουμε τα 4 λαδώνουμε ένα ένα μετά τα 3.
λαδώνω κ βάζω τυράκι ανάμεσα ,για να δώσω αέρα.
Βάζω μετά 2 και ρίχνω τον κιμά που γίνετε όπως τα μακαρόνια, με κρεμμύδι,,ντομάτα μπαχαρικά,μονό που στο τέλος βάζω λίγες χυλοπίτες μέσα να μαγειρευτούν λίγο 3 αυγά ,κεφαλοτύρι τριμμένο.
Σκεπάζω με τα άλλα 3,και στο τέλος με 4 κάνω κ τις σούρες.
Λαδώνω γυρίζω τον κόθρο,,ψήνω 180 βαθμούς για 1+ μισή ώρα .
Κατερινα Νιακα-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ