Υλικά
1 κιλό μελιτζάνες
1/2 κιλό πιπεριές κέρατα
2 σκελίδες σκόρδο
ντομάτες ώριμες για την σάλτσα
αλάτι
πιπέρι ρίγανη
φέτα για το πασπάλισμα
Ξεπικρίζουμε τις μελιτζάνες και της τηγανίζουμε με τις πιπεριές.
Βάζουμε σε κατσαρολάκι λίγο λάδι σοτάρουμε το σκόρδο και ρίχνουμε την φρέσκια ντομάτα τριμμένη ,λίγη ζάχαρη αλάτι πιπέρι και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα.
Στρώνουμε στη γάστρα τις μισές μελιτζάνες από πάνω τις πιπεριές περιχύνουμε με τη μισή σάλτσα και τελειώνουμε πάλι με τις υπόλοιπες μελιτζάνες και τη σάλτσα .
Πασπαλίζουμε με φέτα ρίχνουμε και την ρίγανη και ψήνουμε στους 175 για μισή ώρα περίπου.
Αν χρειάζεται συμπληρώνουμε με λίγο νεράκι.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Ειρήνη Σταματέλλη-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ