Υλικά
Πέντε αυγά
Μια φυλτζανα ζάχαρη
Μια φυλτζανα ηλιέλαιο
Μια φυλτζανα αλεύρι
Μια φυλτζανα ινδοκαρυδο
Ένα μπέικιν
Μια βανίλια
Σιρόπι
Τέσσερις φυλτζανες νερό
Τρεις φυλτζανες ζάχαρη
Φλούδες λεμονιού.
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα υλικά στο μίξερ βάζουμε το μίγμα στο ταψί ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα, .
Μόλις σβησουμε τον φούρνο βάζουμε να βράσει το σιρόπι,μόλις άρχιζει να βράζει μετράμε 10 λεπτά.
Χλιαρό το κέικ ζεστό το σιρόπι οταν πιεί καλά το σιρόπι γαρνίρουμε με ινδοκαρυδο.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Aleka Thomaidou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ