Ένα ρυζόγαλο για το βράδυ είναι ότι πρέπει!!!
Υλικά
Μια φυλτζάνα του τσαγιού ρύζι Καρολίνα
Επτά φυλτζανες του τσαγιού γάλα
Μια φυλτζανα τσαγιού γάλα
Δύο κσ γεμάτες κορν φλάουρ
Δέκα κσ ζάχαρη
Κανέλα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με δύο φυλτζάνες νερό χωριστά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει το γάλα με την ζάχαρη και αφού βράσει το ρύζι μας το ρίχνουμε στην κατσαρόλα για να βράσει με το γάλα μετά από πέντε λεπτά βράσιμο ανακατεύουμε το κρύο γάλα με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει γεμίζουμε τα μπολ και γαρνίρομαι με κανέλα.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Aleka Thomaidou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ