ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 γάλα καραμελωμένο έτοιμο
1 κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια--δεν είναι στιγμής οι κρέμες αλλά αν θέλετε μάλλον θα γίνεται με στιγμιαίες.
1 κρέμα άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
λίγο γάλα να βουτάμε τα μπισκότα
ζάχαρη και γάλα όσο γράφουν οι συσκευασίες από το άνθος αραβοσίτου να φτιάξουμε τις κρέμες
1 κουβερτούρα γάλακτος
Στρώνουμε δύο στρώσεις μπισκότα τα οποία βουτάμε αστραπιαία στο γάλα μην μας λιώσουν .
Φτιάχνουμε την πρώτη κρέμα βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την ρίχνουμε επάνω στα μπισκότα ...το τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει λίγη ώρα.
Ετοιμάζουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο .
Το αδειάζουμε σε κατσαρολίτσα και το αραιώνουμε με λίγο γάλα γιατί είναι πολύ συμπαγές .
Το ρίχνουμε πάνω από την άσπρη κρέμα το στρώνουμε και το ξαναβάζουμε ψυγείο να κρυώσει καλά .
Την ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα και το βάζουμε ψυγείο να κρυώσει .
Τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη την κουβερτούρα γάλακτος που την έχουμε παγώσει καλά ..και την σκορπίζουμε πάνω από το γλυκάκι μας .
Το αφήνουμε να παγώσει πολύ καλά και το απολαμβάνουμε οοοολοι σίγουρα !!!
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΡΕΜΕΣ ΈΡΙΞΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΣΟΥΡΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΑΡΩΜΑ
ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ