Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Καγιανά ή στραπατσάδα μαζί με πατατούλες !!!


Τι να πει κανείς γι αυτό τα φαγάκι !!!! Πεντανόστιμο οικονομικό μαζί με φετούλα και φρέσκο ψωμάκι φανταστικό ..Εγώ το κάνω λίγο διαφορετικό για πιο χορταστικό και νόστιμο!!!

ΥΛΙΚΑ μερίδα 1
2  ντομάτες κομμένες κομματάκια --θα λιώσουν όπως θα σας το  πώ--
2 με 3 αυγά -έβαλα 2 εδώ - αυγά
αλάτι πιπέρι
λίγο κουρκουμά -να τον βάζετε σε όλα τα φαγητά σας κάνει πολύ καλό .
λίγη ζάχαρη
ελαιόλαδο
3 πατάτες μέτριες κομμένες ροδέλες ..

Τηγανίζουμε κανονικά της πατατούλες .
Σε κατσαρολίτσα κόβω φετάκια τις ντομάτες ρίχνω μισό ποτήρι νεράκι και όταν αρχίζουν να βράζουν με ξύλινη σπάτουλα τις πατάω ενώ βράζουν μέχρι να γίνουν λιώμα .


Μόλις πιούν όλο το νεράκι και μαζεύεται η ντομάτα στην σπάτουλα είναι έτοιμο να ρίξουμε το λαδάκι μας τον κουρκουμά το αλάτι το πιπέρι και την ζάχαρη και ανακατεύουμε .



Ρίχνω και τα δύο αυγά μαζί και τις τηγανισμένες πατάτες και ανακατεύω μαγειρεύοντας μέχρι να ψηθούν τα αυγά !

ΑΠΌ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ