Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

*Παστούλες με μερέντα !!!



Μαμαδίστικη Παστούλα με Μερέντα (Πόσο πιο Νόστιμη)The best Chocolate Cake

Υλικά-Ingredients

Για το παντεσπάνι-For the base
3 αυγά-3 eggs
120 γρ ηλιέλαιο-120 g sunflower oil
300 γρ αλεύρι γ.ο.χ-300 g alla purpose flour
2 κτσ κακάο σκόνη-2 tbsp cocoa powder
2 κτγ μπέικεν πάουντερ-2 tsp baking powder
1 κτσ υγρή βανίλια-1 tbsp vanilla extract
150 γρ ζάχαρη-150 g sugar
200 γρ γάλα-200 g milk
Για το πασπάλισμα-For spreading
300 μλ γάλα-300 ml milk
Για την σαντιγί-For whipped cream
2 φάκελοι (200 γρ)σαντιγί σε σκόνη-2 packets(200 g) whipped cream powder
400 μλ γάλα-400 ml milk
3 κτσ μερέντα-3 tbsp chocolate spread
Για το γλάσο-For the glaze
200 γρ κουβερτούρα-200 g dark chocolate
100 γρ γάλα-100 g milk
Για το στόλισμα-For design
Σταγόνες σοκολάτας-chocolate drops
25x30

GERMAN

-Zutaten

-Für die Basis
-3 Eier
-120 g Sonnenblumenöl
-300 g Allzweckmehl
-2 EL Kakaopulver
-2 TL Backpulver
-1 EL Vanilleextrakt
-150 g Zucker
-200 g Milch
-Zum Verteilen
-300 ml Milch
-Für Schlagsahne
-2 Päckchen (200 g) geschlagenes Sahnepulver
-400 ml Milch
-3 EL Schokoladenaufstrich
-Für die Glasur
-200 g dunkle Schokolade
-100 g Milch
Für Design
-Schokoladentropfen
25x30

Εκτέλεση
1.Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά,την ζάχαρη,το ηλιέλαιο,την υγρή βανίλια,το αλεύρι,το μπέικεν,το κακάο σκόνη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί .Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί 25χ30 αφού πρώτα το έχουμε αλευροβουτυρώσει και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20 λεπτά στους 180 c δοκιμάστε με μιά οδοντογλυφίδα!!!
Mολίς ψηθεί το βρέχουμε με γάλα και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
2.Μόλις κρυώσει το παντεσπάνι παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε 2 φακέλους σαντιγί σε σκόνη μαζί με το κρύο γάλα που αναλογεί και ανακατεύουμε με το μίξερ μέχρι να γίνει η σαντιγί.
Αφού γίνει η σαντιγί προσθέτουμε και 3 κτσ μερέντα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα

3.Αφού περάσει η μια ώρα παίρνουμε την κουβερτούρα και την ρίχνουμε κομμάτια σε ένα μπολ.Στην συνέχεια προσθέτουμε το ζεστο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί  το αφήνουμε λίγο να μην ειναι ζεστό'
.Περιλούζουμε το γλάσο πάνω από την σαντιγί και το βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα
4.Μετά από 1/2 ώρα κόβουμε το γλυκό μας και στολίζουμε με σταγόνες σοκολάτας.

Το γλυκό μας είναι έτοιμο πεντανόστιμο για κάθε μας περίσταση!!!Καλή σας επιτυχία!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=RjUIRliPavw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2KAU7nSn93FXUjGEy2SIQgG_r8xucurEBTh6zkqXFpqGoNyv-ZoNr-U6M














Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com