Πολύ εύκολη αλλά και πολύ ωραία η σκορδαλιά μου ..ότι πρέπει αυτόν τον καιρό να τρώμε σκόρδο να ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας !!!
Εκτέλεση υλικά
Καθάρισα και έκοψα σε κομματάκια της πατάτες .
Της σκέπασα με νερό μέσα στην κατσαρόλα έριξα λίγο αλατάκι και τις έβρασα.
Τις στράγγιξα και τις έβαλα στο μίξερ μπλέντερ ή μούλτι .
Πρόσθεσα λάδι μπόλικο μηλόξυδο αλάτι πολλές σκελίδες σκόρδο 5 με 6 λίγο και άλεσα.
Δοκίμασα να δώ άν θέλει λίγο λάδι ή ξύδι ή αλάτι περισσότερο και ..έτοιμη ..
Σε τάπερ και την διατηρούμε στο ψυγείο .
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκτέλεση υλικά
Καθάρισα και έκοψα σε κομματάκια της πατάτες .
Της σκέπασα με νερό μέσα στην κατσαρόλα έριξα λίγο αλατάκι και τις έβρασα.
Τις στράγγιξα και τις έβαλα στο μίξερ μπλέντερ ή μούλτι .
Πρόσθεσα λάδι μπόλικο μηλόξυδο αλάτι πολλές σκελίδες σκόρδο 5 με 6 λίγο και άλεσα.
Δοκίμασα να δώ άν θέλει λίγο λάδι ή ξύδι ή αλάτι περισσότερο και ..έτοιμη ..
Σε τάπερ και την διατηρούμε στο ψυγείο .
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ