Υπέροχος σοκολατένιος κορμός ψυγείου για όλες τις ώρες με απίθανη γεύση ! Δοκιμάστε αυτή την συνταγή που θα ξετρελάνει τόσο τους μεγάλους όσο και τους μικρούς μας φίλους!
Υλικά
250 γρ βούτυρο
1 ζαχαρούχο γάλα
150 γρ κουβερτούρα
60 γρ κακάο
50 ml κονιάκ
2 βανίλιες
350 γρ πτι μπερ
Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή μας βάζοντας σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα, την κουβερτούρα, το κακάο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να βράζει το μείγμα.
Έπειτα κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με κονιάκ και τις βανίλιες.
Στην συνέχεια, σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και τα προσθέτουμε στο ζεστό μας μείγμα.
Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης ή σε κανονική αφού πρώτα την έχουμε καλύψει με μεμβράνη για να μπορεί να ξεφορμαριστεί πιο εύκολα.
Τέλος, αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
Όταν ο κορμός μας είναι έτοιμος ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με λίγο κακάο.
Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία!
Δες την εκτέλεση της συνταγής βήμα – βήμα, στο βίντεο που ακολουθεί: https://www.youtube.com/watch?v=Yzj3tn8W8Ig&feature=emb_logo