Τραχανόπιτα ..δεν μένει ούτε κομματάκι τόσο ωραία !!!!
Σε μια λεκανη βαζουμε:
2 κουπες κολοκυθι τριμμένο και στιμενο--εβαλα 3 κούπες εγώ .-
2 κουπες τραχανα σταρένιο εβαλα
4 αυγα
700 γρ. γαλα
1 κουπα φετα(ή και παραπανω..)
Μιση κουπα λαδι.
Μισο κουτ.σούπας μπεικιν
Σημείωση ..ο τραχανάς αμαγείρευτος φουσκώνει στα 20 λεπτά που γράφω παρακάτω .
Τα ανακατευουμε καλα ολα μαζι και τα αφηνουμε 20 λεπτα.
Ριχνουμε λαδι και λιγο σιμιγδάλι σε ενα μεγαλο ταψι κουζινας στρωνουμε το μειγμα...
Λιγο λαδακι απο πανω... και ψηνουμε 180 βαθμούς να ψηθεί και να πάρει χρώμα χρυσαφί .
Συνταγή από την μαμά της κ. Ρουλα Λυρου--Φωτογραφία εκτέλεση από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ