Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Μπακλαβαδάκια με Ανατολίτικη γεύση !!!


 Δείτε πώς θα φτιάξετε αυτά τα υπέροχα Μπακλαβαδάκια με ανατολίτικη γεύση και άρωμα βουτύρου για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου κι όχι μόνο !! Μ ε φυστίκι Αιγίνης βούτυρο φρέσκο, απίθανα !!!

Υλικά
για ταψί 30αρι
500 γρ.φυλλο βυρητου
200 γρ.φυστικι Αιγίνης
1 κουταλάκι κανέλα
μισό κουταλάκι γαρύφαλλο
1 βανίλια
250 γρ.βουτυρο
Σιρόπι

700 ζάχαρη
2 ποτήρια νερο
2 κουταλιές γλυκόζη
2 κουταλιές μέλι
2 βανίλιες
1 ξύλο κανέλας
φλούδα πορτοκαλιού
φλούδα λεμονιού
το σιρόπι το βράζουμε 8 λεπτά

ψησιμο 1 ώρα πάνω κάτω εστία στους 150-160 βαθμούς,αν χρειαστεί στο τέλος δυναμώσετε λίγο το φούρνο να πάρει ωραίο χρώμα.
Σιροπι κρύο μπακλαβάς ζεστός , αφήνουμε να κρυώσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=idkFEey8ZBA