Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια χονδρά
5-6 αυγά
1 ποτήρι φρέσκο γάλα
3 κεσεδάκια γιαούρτι η και 4
300 γραμ φέτα
Γραβιέρα για πασπάλισμα από πάνω
Βούτυρο λίγο ή λαδάκι
Βράζουμε μακαρόνια να κρατάνε λίγο τα σουρώνουμε και τα ξαναρίχνομαι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε λίγο βούτυρο ή λαδάκι και ανακατεύουμε .
Εχουμε χτυπήσει τα αυγά με το γιαούρτι .
Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το γάλα την φέτα λίγο αλάτι κ πιπέρι και το μισό από το χτυπημένο μείγμα γιαούρτι αυγά .
Ανακατεύουμε καλά.
Τα στρώνουμε στο ταψί .
Από πάνω στρώνουμε το υπόλοιπο μείγμα γιαούρτι αυγά οπως κάνουμε με το παστίτσιο και ξανά από πάνω καλύπτουμε με το τριμμένο τυρί όλη την επιφάνεια .
.
..
Βάζουμε και λίγα κομματάκια βούτυρο εδώ κι εκεί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα 180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί και να ροδοκοκκινίσει .!!!
Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ