Για το καφεδάκι μας σπιτικά πτι φουρ με γέμιση μαρμελάδας ροδάκινο.Απλά λιώνουν στο στόμα !!!
Συνταγή.
500gr Αλεύρι.
250gr βούτυρο αγελάδας .
250grαχνη ζάχαρη.
3αυγα
2βανιλιες.
10gr μπαικιν
Υλικά για την διακόσμηση.
1λιωμενη κουβέρτουρα.
Τρούφα σοκολάτας
Ψιλοκομμένο καρυδάκι.
Χτύπησα το βούτυρο που ήταν σε θερμοκρασία δωματίου πολύ καλά με την άχνη.
Στη συνέχεια έριξα ένα ένα τα αυγά και τις βανιλιες.
Οταν έγιναν μια αφράτη κρέμα έριξα το κοσκινισμένο αλεύρι και το μπεικιν.
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα έκανα με ένα κορνε διαφορά σχέδια και τα εψησα στους 180βαθμους για 15 λεπτά σε προθερμασμενο φούρνο.
Όταν κρύωσαν έβαλα την μαρμελάδα ροδάκινο σε ένα μπισκοτάκι και έκλεισα με ένα άλλο.
Διακόσμησα με κουβέρτουρα τρούφα και καρύδια.
Εκτέλεση συνταγή φωτό από κ. αναστ γεωΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ