ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΚΑΡΙΟΚΕΣ!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βαζουμε στο μπολ 250 γρ βιταμ μαλακο,250 γρ αχνη ζαχαρη,6 κουταλιες της σουπας κακαο,1 κουταλακι του γλ κανελα,1 κουτι γαλα εβαπορε το κανονικο,400 γρ φρυγανια τριμμενη,3 κουταλιες της σουπας κονιακ,1 πακετο πτι μπερ μπισκοτα τριμμενα,200 γρ καρυδια χοντροκομμενα,1 βανιλια και τα ζυμωνουμε ολα μαζι!
Βαζουμε λαδοκολα στον παγκο ριχνουμε το μείγμα και.προσπαθουμε να του δωσουμε σχημα τετραγωνο !
Το κλεινουμε σφιχτα και το βαζουμε καταψυξη για ολη νυχτα!
Την επομενη φτιαχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε σε μπεν μαρι 300 γρ κουβερτουρα με λιγο λαδι ανακατευουμε να γινει λειο!
Βγαζουμε το μείγμα απο την καταψυξη και προσπαθουμε να κοψουμε κομματια!
Παιρνουμε ενα ενα κομμάτι και το βουταμε στο γλασσο και κατευθειαν πανω σε λαδοκολα!
Τα αφηνουμε λιγο και προσπαθουμε να βαλουμε γυρω γυρω ψιλοκομμενο καρυδι!
Τελος ξανα τα βαζουμε καταψυξη η εαν θελουμε μαλακα συντηρηση!
Εναλλακτικη λυση:
Βαζουμε λαδοκολα σε ενα πλατυ ταπερ σκευος ριχνουμε το μείγμα μεσα το κλεινουμε και καταψυξη!
Την επομενη το βγαζουμε και κοβουμε τα κομματια!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!