ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΗ ΠΟΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!!!ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ:::
Κανουμε πρωτα ενα ΣΙΡΟΠΙ βραζουμε 1 ποτηρι νερου νερο με 1 ποτηρι νερου ζαχαρη για 3 λεπτα το κατεβαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει!!!!!!
Κανουμε το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ::::
Χτυπαμε 5 αυγα με 100 γρ ζαχαρη να αφρατεψουν να φουσκωσει το μείγμα!
Σε ενα μπολ κοσκινιζουμε 155 γρ αλευρι φαριναπ,4 κ.σ.κακαο,1 φακελακι μπεικιν,1 βανιλια!!! Ριχνουμε το μείγμα σε δοσεις στο μιγμα αυγων και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ!!! Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι η και ταψι (26 ν) και το ψηνουμε στους 180 β προθ αντιστασεις μεσαια σχαρα για 30 λεπτα φυσικα αναλογα τον φουρνο!Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα και στην συνεχεια το κοβουμε!
Η σε δυο πατους η σε 3!!!!!
Για την ΓΕΜΙΣΗ:::
Χτυπαμε 1 φακελο σκονη γκαρνι οπως αναγραφει η συσκευασια!
Χτυπαμε 1 φακελο γκαρνι σοκολατα οπως αναγραφει η συσκευασια!!!!!!
Για το ΤΕΛΕΙΩΜΑ:::
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλικο κουτι με 1 και 1/2 ποτηρι αχνη ζαχαρη και 2 κ.σ.γαλα φρεσκο!!!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:::
Βαζουμε πρωτα τον ενα πατο το σιροπιαζουμε με κουταλι!!
Βαζουμε πανω του την λευκη σαντιγί!
Βαζουμε πανω το αλλο παντεσπανι και το σιροπιαζουμε με κουταλι και βαζουμε πανω την σοκολατα σαντιγυ!
Τελος βαζουμε το τριτο παντεσπανι το σιροπιαζουμε και βαζουμε την σαντιγί γυρω και πανω!Διακοσμουμε με μπολικη τρουφα και φυσικα κερασακι!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!