ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΦΡΑΤΗ ΤΟΥΡΤΑ Nutellaaaaa!!!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ:: ΣΙΡΟΠΙ:
1 ποτηρι νερου νερο με 1 ποτηρι νερου ζαχαρη βρασιμο 3 λεπτα!
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ::
6 αυγα,
6 κ σ ζαχαρη,
6 κ.σ.γεματες αλευρι Φαριναπ 1
βανιλια!
ΚΡΕΜΑ::
1 μορφατ μεταλικο κουτι,200 γρ ζαχαρουχο γαλα,100 γρ Nutella!
ΓΛΑΣΣΟ::
250 γρ κρεμα γαλακτος,250 γρ μαυρη κουβερτουρα,2 κ.σ.βιταμ η μελι!!!
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ::
Χτυπαμε τα ασπραδια με μια πρεζα αλατι μεχρι να στεκεται!
Ριχνουμε την ζαχαρη σε δυο δοσεις και χτυπαμε 1 λεπτο!
Ριχνουμε τους κροκους χτυπαμε 1 λεπτο!Τελος ριχνουμε απαλα κοσκινισμενο σε δυο δοσεις αλευρι-βανιλια χτυπαμε ισα να απορροφηθει το αλευρι και να μην ξεφουσκωσει το μιγμα!
Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι(26 ν) ριχνουμε απαλα το μιγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθερμ.αντιστ.μεσαια σχαρα για 25 λεπτα!Το βγαζουμε αφηνουμε να κρυωσει και το κοβουμε!!
ΚΡΕΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:::
Χτυπαμε ολα τα υλικα στο μιξερ 2 λεπτα!!!!
ΓΛΑΣΣΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ::
Βαζουμε την κρεμα γαλακτος να ζεσταθει!
Σπαμε την κουβερτουρα μεσα ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα το βιταμ ανακατευουμε διαρκως μεχρι να χλιαρυνει!!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ::
Βαζουμε τον ενα πατο στο τσερκι και το σιροπιαζουμε με κουταλι!
Βαζουμε απαλα την κρεμα!
Κλεινουμε με τον αλλο πατο τον σιροπιαζουμε!
Τελος ριχνουμε το γλασσο και διακοσμηση Noutella.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!