Υλικά για το ζυμάρι
Για ένα ταψί κουζίνας έχω βάλει 350 γρ. Χλιαρό νερό.
1 φακελάκι ξηρή μαγιά.
1 φλιτζανακι του καφέ καλαμποκέλαιο .
1 φλιτζανακι του καφέ σιμιγδάλι.
Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
Αλεύρι γ.ο.χ όσο χρειάστηκε για να γίνει μια ζύμη μαλακή την άφησα να φουσκώσει κ στη συνέχεια αλειψα με βιταμ το ταψί άπλωσα τη ζύμη έβαλα σάλτσα ντομάτας δικιά μου ζαμπόν μπέικον κ διάφορα κασερια ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης κ πράσινη και πασπαλισα με λίγο ρίγανη . Την έβαλα στους 200 βαθμούς αντίσταση μέχρι να ψηθεί .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Κατερινα Μαδικα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ