ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ..!!
ΥΛΙΚΑ
1 Ψαρονέφρι
12-15 φέτες μπέικον
2 κουταλιές σούπας πικάντικη μουστάρδα
2κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουτ σούπας τριμμένο θυμάρι
200 γρ κρέμα γάλακτος..1 κουτ μικρο
χυμό από ενα λεμόνι
αλάτι,πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε το ψαρονέφρι σε χοντρά κομμάτια πάχους 3-4 εκ
τα χτυπατε ελαφρα και τα τυλίγεται το καθενα περιμετρικά με μια φετα μπεικον τα οποια στερεώνετε με οδοντογλυφιδα
Ζεσταίνετε το λαδι σε ενα τηγανι και σοτάρετε το κρεας απ ολες τις πλευρες..!!
Σβηνετε με το κρασι προσθετετε το θυμαρι το αλατι το πιπερι,
μολις εξατμιστεί ολο το κρασι ρίχνετε το λεμονι ..Τελος την μουσταρδα που εχετε ανακατεψει μεσα στην κρεμα γαλακτος..αφηστε να παρει μια καλη βραση η κρεμα και κατεβαστε το τηγανι απο την φωτια ..!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo Samiou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
