Πεινιρλί αφράτο και νόστιμο ότι πρέπει για πρωινό για δεκατιανό για μεσημεριανό ακόμα και για βραδινό !!!
Συνταγή Ζύμη
1,5κουπα χλιαρό γάλα
τρεις κουταλιές ελαιόλαδο
μισό κουταλάκι αλάτι
μισό κουταλάκι ζάχαρη
ένα φακελάκι μαγιά
και περίπου 500-600 γρ αλεύρι
Αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει για περίπου μία ώρα και μετά παίρνουμε λίγο ζυμάρι ανοίγουμε με λαδωμένα δάχτυλα.
Εγώ έβαλα μια κουταλιά του γλυκού κέτσαπ λίγο ρίγανη μετά γαλοπούλα και ημίσκληρο τριμμένο τυρί λίγο πιπεριά η ντομάτα από πάνω κλείνω σαν βαρκούλα και ψήνω στους180 βαιθμους.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Μένια Στεφοπούλου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ