Σαρδελίτσα ψηλή στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, και κουνουπίδι βραστό σαλατούλα !!!
Τη σαρδελίτσα την καθαρίζουμε και την πλένουμε πολύ καλά την αφήνουμε να στραγγίσει την αλατίζουμε και στη συνέχεια την αλευρώνουμε και την αραδιάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι tefal γύρω-γύρω ακτινωτά και λίγα στη μέση...
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα και τη γυρνάμε σαν ομελέτα από την άλλη πλευρά να ροδισει....✓✓✓✓
Το κουνουπίδι το βράζω σε αλατισμένο νερό και το σερβίρω με ελαιόλαδο και λεμόνι....✓✓
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Marina Hatzidaki ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ