Για ένα ταψί κουζίνας θα χρειαστούμε Ντομάτες και πιπεριές, μισό κιλό ρύζι Καρολίνα, 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο,Δυόσμο, Μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, κανέλα σε σκόνη, πατάτες και μπόλικο λάδι.
Παίρνουμε ώριμες Ντομάτες βγάζουμε την ψίχα και την περνάμε στο Μούλτι.
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε λάδι το αφήνουμε να κάψει, προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο, Μαϊντανό και τσιγαρίζουμε προσθέτουμε το ρύζι το ζωμό από τις Ντομάτες, όχι όλο αφήνουμε λίγο για να συμπληρώσουμε με τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι, κανέλα και αφήνουμε να πάρει μια βράσει.
Γεμίζουμε τις Ντομάτες και πιπεριές.
Κόβουμε πατάτες σε χοντρά κομμάτια αλατοπιπερονουμε προσθέτουμε λάδι και το υπόλοιπο χυμό ντοματας.
Περιχύνουμε τα Γεμιστά μας και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μια ώρα περίπου μέχρι να πιει τα ζουμιά του.
Καλή σας όρεξη!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βασιλικη ΜπερμπιλαγκαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ