Έτοιμα τα πασχαλινά κουλουράκια είναι τέλεια !!!!
Για τυχόν απορίες Η αμμωνία τα κάνει πολύ αφράτα !!!
Υλικά
Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο να αφρατέψουν καλά .
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά .
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι να γίνει μία εύπλαστη ζύμη ..αλεύρι είναι Αλατίνη περίπου 1300 γραμ .
Πλάθουμε κουλουράκια ή αν έχουμε μηχάνημα τα φτιάχνουμε εκεί τα βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα 180 βαθμούς !!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαιρη Βαποριδη ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!