Πατάτες κ αυγά στη λαδόκολλα που τρώγονται χωρίς τύψεις κ δεν ζηλεύουν τίποτα από τις τηγανιτές!!
Κόβουμε κανονικά τις πατάτες , τις αλατίζουμε, ρίχνουμε ότι βότανο μας αρέσει, έβαλα ρίγανη κ θυμάρι, πάπρικα κ αν έχουμε λίγο κουρκουμά για χρώμα κ γεύση, ελάχιστες σταγόνες ελαιόλαδο κ τις στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς αντιστάσεις μέχρι να ψηθούν κ να ροδίσουν. Λίγο πριν κλείσουμε το φούρνο ρίχνουμε κ τα αυγά κ τα αφήνουμε μέχρι να σφίξουν λίγο.
Και ιδού το αποτέλεσμα.....με λίγη φέτα κ έχεις το ωραιότερο φαγητό. 😋
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαίρη Ηλιοπούλου