Μοσχαράκι γιουβέτσι φούρνου ή κατσαρόλας!!!
Γιουβέτσι πεθύμησε η οικογένεια !!!
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το μισοβράζω πρώτα κ μετά το σοτάρω με κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Σβήνω με κρασί κ έπειτα ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μουλτι μισό κουτάλι πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα κ ντοματινια ,
Ζεστό ζωμό που έχω κρατήσει κ σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας.
Σοτάρω το κριθαράκι πρώτα κ μετά το ρίχνω στο κρέας είτε το αφήνω στη κατσαρόλα είτε το βάζω σε πήλινα στο φούρνο !!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ