Επιτέλους Βρήκα την Συνταγή και το Μυστικό για το πιο επιτυχημένο Γαλακτομπούρεκο!!!
Απόλυτη Συνταγή γεύσης και Μυστικό που είχα την τιμή να μου πεις παλιός Γαλακτοπώλης της Λέσβου!! Φτιάξτε λοιπόν το Ωραιότερο Γαλακτομπούρεκο για τα Γιορτινά και όχι μόνο Τραπέζια σας και σίγουρα θα κλέψτε τις Εντυπώσεις!!!
Γαλακτομπούρεκο χωρίς Μυστικά !
450 γρ Φύλλο Κρούστας
200 γρ Βούτυρο Αγελαδινό λιωμένο
80 γρ Πρόβειο βούτυρο λιωμένο
Για το Σιρόπι
500 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
300 γρ Νερό
100 γρ Γλυκόζη
4 Φλούδες Λεμονιού
Για την Κρέμα
700 γρ Γάλα πλήρες
300 γρ Κρέμα Γάλακτος
175 γρ Σιμιγδάλι ψιλό
360 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
4 Αυγά χωρισμένα κρόκοι - Ασπράδια
4 Βανίλιες
Ξύσμα από ένα Λεμόνι
3 κουτ Σούπας Βούτυρο Αγελαδινό
2 Ψημένα Φύλλα Κρούστας
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://youtu.be/xPHWaR2W2-8?si=msa8yEkSNXdPRSBY