Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Μανιταρόπιτα Σπέσιαλ !!!



Δέν έμεινε ούτε ψίχουλο !!!!Κάντε τη και θα με θυμηθείτε ...

Υλικό
1 κιλό μανιτάρια άσπρα κομμένα σε φετάκια όχι πολύ μικρά
3-4 πράσα μόνο το άσπρο μέρος και αυτά κομμένα σε φετούλες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
11 φύλλα χωριάτικα δικά σας ή αγοράστε φρέσκα
σάλτσα barilla olivio 1 βάζο
(δεν το έβαλα όλο περίπου 3/4)
νηστίσιμο κασέρι τριμμένο περίπου 150 γρ.
λίγο αλάτι,πιπέρι και δυόσμο
1 φλιτζάνι λάδι σπορέλαιο ή 1/2-1/2 με ελαιόλαδο



  Με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζεις τα πράσα, ρίχνεις τα μανιτάρια αφού φύγουν όλα τα υγρά στο τέλος ρίχνες τα μπαχαρικά και τη σάλτσα της barilla και κλείνες το μάτι της κουζίνας.
Αφού λίγο κρυώσει η γέμιση σου τη χωρίζεις στα τέσσερα ίσα μέρη και βάζεις  φύλλο γέμιση φύλλο γέμιση 4 φορές.
Ψήνω στους 180 με αέρα 45 λεπτά ή λίγο παραπάνω ανάλογα το φούρνο σας

Στεφανία Σανδραμάνη-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ