Βάση :
150 γρ αλεύρι
25 γρ κακάο
2 αυγά
125 γρ ζάχαρη
75 μλ χλιαρό καφέ γαλλικό
125 γρ γιαούρτι
75 μλ σπορέλαιο
1 κουτ γλυκού μπεικινγ
1/2 κουτ γλυκό σόδα
λίγο αλάτι
Χτύπημα αυγά με ζάχαρη και αλάτι ,κοσκινίζουμε αλεύρι μέ κακάο μπεικινγ σόδα και βάζουμε εν αλλαξ στα αυγά το αλεύρι γιαούρτι και λάδι καφέ
Σε αποσπόμενο ταψί βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε 35 λεπτά 180 βαθμούς
Κρέμα :
200 Φιλαδέλφεια
200 μασκαρπόνε
200 κ.γάλακτος 35% λιπαρά
4-5 κουταλιές άχνη και ξύσμα από δύο πορτοκάλια
Χτύπημα καλό πρώτα τα τυριά με άχνη και μετά βάζουμε κρέμα και ξύσμα και αφού κρυώσει καλά το παντεσπάνι βάζουμε τη κρέμα από πάνω και μια ώρα στο ψυγείο
Από πάνω είναι μια συσκευασία ζελέ λεμόνι φτιαγμένο με χυμό πορτοκάλι όπως λένε oi οδηγίες
Αφού κρυώσει καλά το ζελέ το ρίχνω πάνω από τι κρέμα
Θέλει μια με δύο ώρες ψυγείο για να σφίξει το ζελέ καλά.
Laura Pal ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ