Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Εύκολες πάστες !!!



ΥΛΙΚΑ:
1 παντεσπάνι έτοιμο,(περιέχει 3 πάτους)
1 Γκαρνί (περιέχει 2 φακέλους)
4 σακουλάκια άνθος αραβοσίτου έτοιμες κρέμες,(γεύση προτίμησης σας)
γάλα,
ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού
νερό 1 φλιτζάνι τσαγιού
κεράσια.

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη με 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό για 2 λεπτά.
Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.
Χτυπάμε.τις κρέμες ξεχωριστά.
Δηλαδή ανά δυο σακουλάκια με γεύσεις τις προτίμησής σας.
Χτυπάμε και το γκαρνί
Όλα να είναι  παγωμένα.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε τον πρώτο πάτο παντεσπανιού στο κατάλληλο σκεύος,το σιροπιάζομαι 4 κουταλιές της σούπας σιρόπι,ρίχνουμε την πρώτη κρέμα,ξανά παντεσπάνι,σιρόπιασμα την άλλη κρέμα και τέλος κλείνουμε με το τρίτο παντεσπάνι τοποθετούμε ξανά σιρόπι,απάνω γκαρνί και τέλος κερασάκια και τριμμένο καβουρδισμένα φιστίκι!!!!

Tzeni Tsanaktsidou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ